скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
42
336
вівторки :
45
360
середи :
42
336
четверги :
43
344
п'ятниці :
44
352
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1728
заробітна плата (€):
34560
0
0
0
0
0
45
45
3
0
3
2
1
0
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
17
16
15
15
16
21
20
Показати шкільні канікули в календарях
School holidays are counted as working days
Do not take account of school holidays falling on weekend or on public holidays.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Fête de la Victoire 45 : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête de l'Armistice : 
Noël : 
..в France
| Calendrier civil
сьогодні, середа, 20 лютий, 2019,
nous fêtons les Aimée


робочий день : так
тиждень : 08 / 52
день року : 51 / 365
робочий день року : 33 / 174
приурочувати (UTC +01) : 20:41
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:41

UTC
-09
Alaska
10:41

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:41

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:41

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:41

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:41

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
15:41

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
16:41

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
18:41

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:41

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:41

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:41

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
22:41

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
01:26 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:41 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:41 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:41 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:41 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:41 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лют.

20
20:41
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel