скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
52
416
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2056
заробітна плата (€):
41120
0
0
0
0
0
52
52
1
0
0
0
3
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0
Показати шкільні канікули в календарях
School holidays are counted as working days
Do not take account of school holidays falling on weekend or on public holidays.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1993 :

Jour de l'An : 
Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Veille de Noël (après-midi) : 
Noël : 
Saint Etienne : 
Saint-Sylvestre (après-midi) : 
Визначте період
..в France
| Calendrier boursier (Euronext Paris)
сьогодні, понеділок, 26 жовтень, 2020,
nous fêtons les Dimitri


робочий день : так
тиждень : 44 / 52
день року : 300 / 366
робочий день року : 210 / 256
приурочувати (UTC +01) : 10:58
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
23:58 (-1)

UTC
-09
Alaska
01:58

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:58

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:58

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:58

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:58

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:58

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:58

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:58

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:58

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:58

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:58

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:58

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
15:43

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
16:58

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
17:58

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
18:58

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:58

UTC
+12
Auckland, Wellington
22:58

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

26
10:58
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel