скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2027 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Fête de la Victoire 45 : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête de l'Armistice : 
Noël : 
Визначте період
..в France
| Calendrier civil
сьогодні, вівторок, 19 січень, 2021,
nous fêtons les Marius


робочий день : так
тиждень : 03 / 52
день року : 19 / 365
робочий день року : 12 / 254
приурочувати (UTC +01) : 08:50
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
21:50 (-1)

UTC
-09
Alaska
22:50 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
23:50 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
00:50

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:50

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:50

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:50

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:50

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:50

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:50

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:50

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:50

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:50

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
13:35

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
14:50

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
15:50

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
16:50

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
18:50

UTC
+12
Auckland, Wellington
20:50

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

19
08:50
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel