скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1998 :

Jour de l'An : 
Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Veille de Noël (après-midi) : 
Noël : 
Saint Etienne : 
Saint-Sylvestre (après-midi) : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в France
| Calendrier boursier (Euronext Paris)
сьогодні, вівторок, 2 березень, 2021,
nous fêtons les Charles le Bon


робочий день : так
тиждень : 09 / 52
день року : 61 / 365
робочий день року : 42 / 257
приурочувати (UTC +01) : 11:24
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:24

UTC
-09
Alaska
01:24

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:24

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:24

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:24

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:24

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:24

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:24

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:24

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:24

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:24

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:24

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:24

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
16:09

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:24

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:24

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:24

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:24

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:24

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
бер.

02
11:24
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel