скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2007 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Fête de la Victoire 45 : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête de l'Armistice : 
Abolition esclavage : 
Noël : 
Визначте період
..в France
| Réunion
сьогодні, п'ятниця, 22 січень, 2021,
nous fêtons les Vincent


робочий день : так
тиждень : 03 / 52
день року : 22 / 365
робочий день року : 15 / 253
приурочувати (UTC +01) : 16:32
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:32

UTC
-09
Alaska
06:32

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:32

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:32

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:32

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:32

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:32

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:32

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
14:32

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
15:32

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
16:32

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
17:32

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
18:32

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
21:17

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
22:32

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
23:32

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
00:32 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:32 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:32 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

22
16:32
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel