скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
31
248
вівторки :
31
248
середи :
31
248
четверги :
30
240
п'ятниці :
29
232
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1216
заробітна плата (€):
24320
0
0
0
0
0
30
30
0
0
0
1
1
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
13
12
12
12
11
14
14
Показати шкільні канікули в календарях
School holidays are counted as working days
Do not take account of school holidays falling on weekend or on public holidays.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Veille de Noël (après-midi) : 
Noël : 
Saint Etienne : 
Saint-Sylvestre (après-midi) : 
..в France
| Calendrier boursier (Euronext Paris)
сьогодні, понеділок, 1 червень, 2020,
nous fêtons les Justin


робочий день : так
тиждень : 23 / 52
день року : 153 / 366
робочий день року : 105 / 256
приурочувати (UTC +01) : 03:09
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
15:09 (-1)

UTC
-09
Alaska
17:09 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
18:09 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
19:09 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
20:09 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
21:09 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
21:09 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
22:09 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
00:09

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
02:09

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
03:09

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
04:09

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
04:09

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:54

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
08:09

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
09:09

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
10:09

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:09

UTC
+12
Auckland, Wellington
13:09

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

01
03:09
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel