скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
30
240
вівторки :
29
232
середи :
30
240
четверги :
31
248
п'ятниці :
29
232
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1192
заробітна плата (€):
23840
0
0
0
0
0
30
30
0
2
1
0
1
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
13
12
12
12
11
14
14
Показати шкільні канікули в календарях
School holidays are counted as working days
Do not take account of school holidays falling on weekend or on public holidays.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Fête Nationale : 
Jour de Victor Schoelcher : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête de l'Armistice : 
Noël : 
..в France
| Martinique
сьогодні, вівторок, 2 червень, 2020,
nous fêtons les Blandine


робочий день : так
тиждень : 23 / 52
день року : 154 / 366
робочий день року : 103 / 251
приурочувати (UTC +01) : 10:01
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
22:01 (-1)

UTC
-09
Alaska
00:01

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:01

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:01

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:01

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:01

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
04:01

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
05:01

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
07:01

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:01

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:01

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:01

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
11:01

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
13:46

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
15:01

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
16:01

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
17:01

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
18:01

UTC
+12
Auckland, Wellington
20:01

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

02
10:01
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel