скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
22
176
вівторки :
22
176
середи :
21
168
четверги :
22
176
п'ятниці :
20
160
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
856
заробітна плата (€):
17120
0
0
0
0
0
21
21
0
0
1
0
1
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
9
8
8
8
7
9
9
Показати шкільні канікули в календарях
School holidays are counted as working days
Do not take account of school holidays falling on weekend or on public holidays.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Assomption : 
Toussaint : 
Fête de l'Armistice : 
Noël : 
Визначте період
..в France
| Guyane
сьогодні, понеділок, 3 серпень, 2020,
nous fêtons les Lydie


робочий день : так
тиждень : 32 / 52
день року : 216 / 366
робочий день року : 146 / 252
приурочувати (UTC +01) : 19:31
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:31

UTC
-09
Alaska
09:31

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
10:31

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
11:31

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
12:31

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
13:31

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
13:31

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
14:31

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
16:31

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
18:31

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
19:31

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
20:31

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
20:31

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
23:16

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
00:31 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:31 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:31 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:31 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:31 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
серп.

03
19:31
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel