скільки робочих та святкових днів

з  
по
The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Святкові дні в році 2020 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Fête de la Victoire 45 : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
😥
Toussaint : 
😥
Fête de l'Armistice : 
Noël : 
Визначте період
..в France
| Calendrier civil
сьогодні, субота, 28 травень, 2022,
nous fêtons les Germain


робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 21 / 52
день року : 148 / 365
робочий день року : 103 / 253
приурочувати (UTC +01) : 05:53
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
17:53 (-1)

UTC
-09
Alaska
19:53 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
20:53 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
21:53 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
22:53 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
23:53 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
23:53 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
00:53

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:53

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:53

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:53

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:53

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:53

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
09:38

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:53

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:53

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:53

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
13:53

UTC
+12
Auckland, Wellington
15:53

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
трав.

28
05:53
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom & Ireland
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Schweiz
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


(Id: )


API
API
контакти
Excel