скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Assomption  : 
2.
Toussaint  : 
3.
Fête de l'Armistice  : 
4.
Noël  : 
😥
5.
Saint Etienne  : 


Визначте період
..в France
| Bas-Rhin, Haut-Rhin, Moselle
сьогодні, понеділок, 8 серпень, 2022,
nous fêtons les Dominique


робочий день : так
тиждень : 32 / 52
день року : 220 / 365
робочий день року : 151 / 251
приурочувати (UTC +01) : 16:26
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:26

UTC
-09
Alaska
06:26

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:26

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:26

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:26

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:26

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:26

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:26

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
13:26

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
15:26

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
16:26

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
17:26

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
17:26

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
20:11

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
21:26

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
22:26

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
23:26

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:26 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:26 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
серп.

08
16:26
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom & Ireland
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Schweiz
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel