скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2002 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Fête de la Victoire 45 : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Abolition esclavage : 
Fête Nationale : 
Jour de Victor Schoelcher : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête de l'Armistice : 
Noël : 
Визначте період
..в France
| Martinique
сьогодні, п'ятниця, 22 січень, 2021,
nous fêtons les Vincent


робочий день : так
тиждень : 03 / 52
день року : 22 / 365
робочий день року : 15 / 253
приурочувати (UTC +01) : 15:52
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:52

UTC
-09
Alaska
05:52

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
06:52

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
07:52

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
08:52

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
09:52

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:52

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:52

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
13:52

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
14:52

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
15:52

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
16:52

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
17:52

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
20:37

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
21:52

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
22:52

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
23:52

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
01:52 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
03:52 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

22
15:52
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel