скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
51
408
середи :
50
400
четверги :
52
416
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
2
1
3
1
3
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0
Показати шкільні канікули в календарях
School holidays are counted as working days
Do not take account of school holidays falling on weekend or on public holidays.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1992 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Fête de la Victoire 45 : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Abolition esclavage : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête de l'Armistice : 
Noël : 
Визначте період
..в France
| Guyane
сьогодні, вівторок, 24 листопад, 2020,
nous fêtons les Flora


робочий день : так
тиждень : 48 / 52
день року : 329 / 366
робочий день року : 226 / 252
приурочувати (UTC +01) : 14:00
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
03:00

UTC
-09
Alaska
04:00

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
05:00

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
06:00

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
07:00

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
08:00

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
09:00

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
10:00

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
12:00

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
13:00

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
14:00

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
15:00

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
16:00

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
18:45

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
20:00

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
21:00

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
22:00

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:00 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:00 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

24
14:00
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel