скільки робочих та святкових днів

з  
по
The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Святкові дні в році 2004 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
😥
Fête de la Victoire 45 : 
😥
Jeudi de l'Ascension : 
Abolition esclavage : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Jour de Victor Schoelcher : 
Assomption : 
😥
Toussaint : 
Fête de l'Armistice : 
Noël : 
😥
Визначте період
..в France
| Guadeloupe
сьогодні, середа, 1 грудень, 2021,
nous fêtons les Florence


робочий день : так
тиждень : 48 / 52
день року : 335 / 365
робочий день року : 230 / 252
приурочувати (UTC +01) : 20:05
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:05

UTC
-09
Alaska
10:05

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:05

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:05

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:05

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:05

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
15:05

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
16:05

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
18:05

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:05

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:05

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:05

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
22:05

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:50 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:05 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:05 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:05 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:05 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:05 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

01
20:05
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
телеробота
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel