скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
53
424
середи :
49
392
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
4
0
3
2
1
0
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0
Показати шкільні канікули в календарях
School holidays are counted as working days
Do not take account of school holidays falling on weekend or on public holidays.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1996 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Fête de la Victoire 45 : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Jour de Victor Schoelcher : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête de l'Armistice : 
Noël : 
Визначте період
..в France
| Guadeloupe
сьогодні, четвер, 29 жовтень, 2020,
nous fêtons les Narcisse


робочий день : так
тиждень : 44 / 52
день року : 303 / 366
робочий день року : 208 / 251
приурочувати (UTC +01) : 11:12
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:12

UTC
-09
Alaska
02:12

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:12

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:12

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:12

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:12

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:12

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:12

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:12

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:12

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:12

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:12

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:12

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
15:57

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:12

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:12

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:12

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:12

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:12

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

29
11:12
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel