скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2022 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Fête de la Victoire 45 : 
Jeudi de l'Ascension : 
Abolition esclavage : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Jour de Victor Schoelcher : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête de l'Armistice : 
Noël : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в France
| Guadeloupe
сьогодні, субота, 8 травень, 2021,
Fête de la Victoire 45


робочий день : ні (Fête de la Victoire 45)
тиждень : 18 / 52
день року : 128 / 365
робочий день року : 89 / 252
приурочувати (UTC +01) : 19:21
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:21

UTC
-09
Alaska
09:21

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
10:21

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
11:21

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
12:21

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
13:21

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
13:21

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
14:21

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
16:21

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
18:21

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
19:21

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
20:21

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
20:21

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
23:06

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
00:21 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:21 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:21 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:21 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:21 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
трав.

08
19:21
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel