скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
51
408
середи :
50
400
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2032
заробітна плата (€):
40640
0
0
0
0
0
52
52
1
2
2
1
1
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
17
17
16
16
16
21
21
Показати шкільні канікули в календарях
School holidays are counted as working days
Do not take account of school holidays falling on weekend or on public holidays.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2013 :

Jour de l'An : 
Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Veille de Noël (après-midi) : 
Noël : 
Saint Etienne : 
Saint-Sylvestre (après-midi) : 
Визначте період
..в France
| Calendrier boursier (Euronext Paris)
сьогодні, п'ятниця, 30 жовтень, 2020,
nous fêtons les Bienvenu


робочий день : так
тиждень : 44 / 52
день року : 304 / 366
робочий день року : 214 / 256
приурочувати (UTC +01) : 20:16
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:16

UTC
-09
Alaska
11:16

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:16

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
13:16

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
14:16

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
15:16

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
15:16

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
16:16

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
18:16

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:16

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:16

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:16

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
22:16

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
01:01 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:16 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:16 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:16 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:16 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:16 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

30
20:16
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel