скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2026 :

Jour de l'An : 
Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Veille de Noël (après-midi) : 
Noël : 
Saint Etienne : 
Saint-Sylvestre (après-midi) : 
Визначте період
..в France
| Calendrier boursier (Euronext Paris)
сьогодні, неділя, 17 січень, 2021,
nous fêtons les Roseline


робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 02 / 52
день року : 17 / 365
робочий день року : 10 / 257
приурочувати (UTC +01) : 09:52
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
22:52 (-1)

UTC
-09
Alaska
23:52 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
00:52

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:52

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:52

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:52

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
04:52

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
05:52

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
07:52

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:52

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:52

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:52

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
11:52

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
14:37

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
15:52

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
16:52

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
17:52

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
19:52

UTC
+12
Auckland, Wellington
21:52

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

17
09:52
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel