скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2024
заробітна плата (€):
40480
0
0
0
0
0
53
52
3
1
0
2
2
0
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
16
17
17
16
18
20
19
Показати шкільні канікули в календарях
School holidays are counted as working days
Do not take account of school holidays falling on weekend or on public holidays.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2016 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Fête de la Victoire 45 : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête de l'Armistice : 
Noël : 
Визначте період
..в France
| Calendrier civil
сьогодні, субота, 31 жовтень, 2020,
nous fêtons les Quentin


робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 44 / 52
день року : 305 / 366
робочий день року : 211 / 253
приурочувати (UTC +01) : 05:26
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
18:26 (-1)

UTC
-09
Alaska
20:26 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
21:26 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
22:26 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
23:26 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
00:26

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
00:26

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:26

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:26

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:26

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:26

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:26

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:26

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:11

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:26

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:26

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
13:26

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
15:26

UTC
+12
Auckland, Wellington
17:26

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

31
05:26
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel