Connect!
Export
Todo
Birthdays
Калькулятор
Річний календар
Місячний календар
Тижневий календар
Дані
API for developers
Стандартний експорт в Excel
Користувацький експорт в Excel
Експорт календаря в PDF
Вставити віджет
Todo list
мої дні народження
Edf Tempo
налаштування
шкільні канікули
Lundi de pentecôte
Сторінка входу
Контактна інформація
Share

скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2024 :

1.
Jour de l'An  : 
2.
Lundi de Pâques  : 
3.
Fête du Travail  : 
4.
Fête de la Victoire 45  : 
5.
Jeudi de l'Ascension  : 
6.
Lundi de la Pentecôte  : 
7.
Fête Nationale  : 
😥
8.
Assomption  : 
9.
Toussaint  : 
10.
Fête de l'Armistice  : 
11.
Noël  : 


Визначте період
..в France
| Calendrier civil
сьогодні, понеділок, 24 червень, 2024,
nous fêtons les Jean-Baptiste


робочий день : так
тиждень : 26 / 52
день року : 176 / 366
робочий день року : 120 / 252
приурочувати (UTC +01) : 12:28
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:28

UTC
-09
Alaska
02:28

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:28

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:28

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:28

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:28

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:28

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:28

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:28

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:28

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:28

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
13:28

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:28

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
16:13

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:28

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:28

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:28

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:28

UTC
+12
Auckland, Wellington
22:28

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

24
12:28
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom & Ireland
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Schweiz
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel