скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392h
вівторки :
51
408h
середи :
52
416h
четверги :
50
400h
п'ятниці :
51
408h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2024h
заробітна плата (€):
40480
0
0
0
0
0
53
52
3
1
0
2
1
1
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0
Показати шкільні канікули в календарях
School holidays are counted as working days
Do not take account of school holidays falling on weekend or on public holidays.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2005 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Fête de la Victoire 45 : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête de l'Armistice : 
Noël : 
..в France
| Calendrier civil
сьогодні, середа, 11 грудень, 2019,
nous fêtons les Daniel


робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 345 / 365
робочий день року : 238 / 251
приурочувати (UTC +01) : 12:46
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:46

UTC
-09
Alaska
02:46

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:46

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:46

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:46

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:46

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:46

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:46

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:46

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:46

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:46

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
13:46

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
14:46

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
17:31

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
18:46

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
19:46

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
20:46

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
22:46

UTC
+12
Auckland, Wellington
00:46 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

11
12:46
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel