скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2010 :

1.
Jour de l'An  : 
2.
Lundi de Pâques  : 
3.
Fête du Travail  : 
😥
4.
Fête de la Victoire 45  : 
😥
5.
Jeudi de l'Ascension  : 
6.
Lundi de la Pentecôte  : 
7.
Fête Nationale  : 
8.
Assomption  : 
😥
9.
Toussaint  : 
10.
Fête de l'Armistice  : 
11.
Noël  : 
😥


Визначте період
..в France
| Calendrier civil
сьогодні, понеділок, 8 серпень, 2022,
nous fêtons les Dominique


робочий день : так
тиждень : 32 / 52
день року : 220 / 365
робочий день року : 152 / 253
приурочувати (UTC +01) : 14:54
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:54

UTC
-09
Alaska
04:54

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
05:54

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
06:54

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
07:54

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
08:54

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:54

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:54

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:54

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
13:54

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
14:54

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
15:54

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
15:54

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
18:39

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
19:54

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
20:54

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
21:54

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
22:54

UTC
+12
Auckland, Wellington
00:54 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
серп.

08
14:54
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom & Ireland
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Schweiz
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel