скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2032
заробітна плата (€):
40640
0
0
0
0
0
52
52
3
0
1
2
1
3
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
12
13
13
13
14
16
15
Показати шкільні канікули в календарях
School holidays are counted as working days
Do not take account of school holidays falling on weekend or on public holidays.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2021 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Fête de la Victoire 45 : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête de l'Armistice : 
Noël : 
Визначте період
..в France
| Calendrier civil
сьогодні, субота, 31 жовтень, 2020,
nous fêtons les Quentin


робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 44 / 52
день року : 305 / 366
робочий день року : 211 / 253
приурочувати (UTC +01) : 06:18
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
19:18 (-1)

UTC
-09
Alaska
21:18 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
22:18 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
23:18 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
00:18

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:18

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:18

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:18

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:18

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:18

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:18

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:18

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:18

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:03

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:18

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
13:18

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
14:18

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:18

UTC
+12
Auckland, Wellington
18:18

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

31
06:18
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel