скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 1997 :

1.
Jour de l'An  : 
2.
Lundi de Pâques  : 
3.
Fête du Travail  : 
4.
Fête de la Victoire 45  : 
5.
Lundi de la Pentecôte  : 
6.
Fête Nationale  : 
7.
Assomption  : 
8.
Toussaint  : 
😥
9.
Fête de l'Armistice  : 
10.
Noël  : 


Визначте період
..в France
| Calendrier civil
сьогодні, понеділок, 26 лютий, 2024,
nous fêtons les Nestor


робочий день : так
тиждень : 09 / 52
день року : 57 / 366
робочий день року : 40 / 252
приурочувати (UTC +01) : 20:57
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:57

UTC
-09
Alaska
10:57

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:57

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:57

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:57

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:57

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
15:57

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
16:57

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
18:57

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:57

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:57

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:57

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
22:57

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
01:42 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:57 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:57 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:57 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:57 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:57 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лют.

26
20:57
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom & Ireland
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Schweiz
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel