скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2012 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Fête de la Victoire 45 : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête de l'Armistice : 
Noël : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в France
| Calendrier civil
сьогодні, субота, 8 травень, 2021,
Fête de la Victoire 45


робочий день : ні (Fête de la Victoire 45)
тиждень : 18 / 52
день року : 128 / 365
робочий день року : 89 / 254
приурочувати (UTC +01) : 18:09
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:09

UTC
-09
Alaska
08:09

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:09

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:09

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:09

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:09

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:09

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
13:09

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
15:09

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
17:09

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
18:09

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
19:09

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
19:09

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
21:54

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
23:09

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
00:09 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:09 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:09 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:09 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
трав.

08
18:09
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel